מכון ויצמן למדע - המחלקה להוראת המדעים - כימיה ותעשייה

חיפוש

מעכבי בעירה - כן או לא?

הפרויקטים המוצעים לתלמידים:

1. בימת דיון – כל קבוצה תלמידים מייצגת קבוצה מקצועית אחרת, המציגה את טיעוניה בפאנל בנושא.

קבוצות אפשריות: נציגי חברה לייצור חומרים כימיים המייצרת מעכבי בעירה, נציגי מכבי האש, נציגי מכון התקנים, רופאים, נציגי ארגונים לאיכות הסביבה, נציגות קבוצת פייסבוק בשם "אמהות חוששות ממעכבי בעירה".

כל קבוצת נציגים צריכה לערוך חיפוש מידע מקדים באינטרנט, ולהציג את טיעוניה בצורה בהירה, ברורה ומושכת (אפשר בעזרת מצגות, כרזות, תחפושות, שירים וכל אמצעי משפיע אחר). לאחר שכל הקבוצות מסיימות את הצגת טיעוניהן, נערך דיון בין כל הנציגים, כדי להגיע להכרעה או לפתרון הגיוני לבעיה.

1. יצירת סרטון פרסומת לטלוויזיה נגד שימוש במעכבי בעירה. ראו סרטון פרסומת בעד שימוש במעכבי בעירה וסרטון כזה נוסף. (אפשר לשלב סרטונים כאלה גם בבימת הדיון).

1. כל רעיון אחר באישור המורה

שתף את הפוסט
צור קשר
  • מכון ויצמן למדע
  • המחלקה להוראת המדעים - כימיה ותעשייה
  • הרצל 234
  • רחובות
השאירו לנו הודעה

עיצוב: לירן פתימר תכנות: אייל קרפל
מכון ויצמן למדע כל הזכויות שמורות © 2016.