מכון ויצמן למדע - המחלקה להוראת המדעים - כימיה ותעשייה

חלב טרי או חלב חמוץ?

חלב טרי או חלב חמוץ?

ניסוי ברמה 1

התלמידים  מבצעים טיטרציית חומצה בסיס על חלב רגיל ועל חלב חמוץ ומחשבים את ריכוז יוני ההידרוניום בשתי הדוגמאות.


תגים: חומצות ובסיסים טיטרציה רמה 1

שתף את הפוסט

מאמרים מומלצים

אחוז החומר הפעיל באספירין

  • 15/02/2016

ניסוי ברמה 1. טיטרציה לקביעת אחוז החומר הפעיל בטבלית אספירין.... קרא עוד

ייצור הדשן אשלגן דו מימן זרחתי

  • 15/02/2016

ניסוי ברמה 1. ייצור הדשן מחומצה ובסיס מתאימים.... קרא עוד

שינויים במוליכות תמיסה

  • 15/02/2016

ניסוי ברמה 1. טיטרציה המבוססת על תגובת שיקוע של חומר יוני תוך מעקב אחר מוליכות התמיסה.... קרא עוד

צור קשר
  • מכון ויצמן למדע
  • המחלקה להוראת המדעים - כימיה ותעשייה
  • הרצל 234
  • רחובות
השאירו לנו הודעה

עיצוב: לירן פתימר תכנות: אייל קרפל
מכון ויצמן למדע כל הזכויות שמורות © 2016.