מכון ויצמן למדע - המחלקה להוראת המדעים - כימיה ותעשייה

סוכרים במזונות שונים

סוכרים במזונות שונים

התלמידים מכירים את התגובה של סוכר מחזר עם מגיב פהלינג, ושל עמילן עם תמיסת יוד, ומזהים סוכרים ועמילנים במזונות שונים.


תגים: רמה 1 סוכרים עמילן

שתף את הפוסט

מאמרים מומלצים

שינויים במוליכות תמיסה

  • 15/02/2016

ניסוי ברמה 1. טיטרציה המבוססת על תגובת שיקוע של חומר יוני תוך מעקב אחר מוליכות התמיסה.... קרא עוד

קרם ידיים

  • 15/02/2016

ניסוי ברמה 1 או ברמה 2. הכנת קרם ידיים תוך לימוד מושג האמולסיה (תחליב).... קרא עוד

חלב טרי או חלב חמוץ?

  • 15/02/2016

ניסוי ברמה 1. טיטרציה של חלב טרי ושל חלב חמוץ.... קרא עוד

צור קשר
  • מכון ויצמן למדע
  • המחלקה להוראת המדעים - כימיה ותעשייה
  • הרצל 234
  • רחובות
השאירו לנו הודעה

עיצוב: לירן פתימר תכנות: אייל קרפל
מכון ויצמן למדע כל הזכויות שמורות © 2016.