מכון ויצמן למדע - המחלקה להוראת המדעים - כימיה ותעשייה

המרכיבים של קוקה קולה

חיפוש

המרכיבים של קוקה קולה

הפרויקטים המוצעים לתלמידים:

 

  1. סרטון (הכולל מידע מדעי בתוכו) מטעם איגוד שוחרי בריאות נגד שתיית קוקה קולה

 

  1. ניסוי לקביעת הכמות או הריכוז של אחד או יותר ממרכיבי הקוקה קולה

 

  1. ניסוי חקר מעבדתי הקשור לתכונות של אחד או יותר ממרכיבי הקוקה קולה

 

  1. קליפ לשיר (הכולל מידע מדעי בתוכו) שתחברו ותבצעו מטעם ארגון לבחירתכם, המסביר לילדים מדוע כדאי להימנע משתיית קוקה קולה

 

  1. כתבת חדשות המשודרת בעתיד הרחוק, כשבחפירות ארכיאולוגיות מתגלים בקבוקים/פחיות וכו' המכילים קוקה קולה

 

  1. כתבת חדשות שהיא ראיון עם נער/נערה שבבית ספרם יוצרים כמוסת זמן, והם בוחרים לשים בכמוסת הזמן פחית קולה. (אם אינכם יודעים מהי כמוסת זמן – קראו כאן)

 

  1. כל רעיון אחר באישור המורה

תגים: קוקה קולה הערכה חלופית 30%

שתף את הפוסט

מאמרים מומלצים

הוספת פלואוריד למים - כן או לא?

  • 14/06/2016

התלמידים חוקרים ברשת מהי הפלרה של מים, מהם יתרונותיה וחסרונותיה. לאחר מכן התלמידים מבצעים פרויקט מתוך מספר פרויקטים המוצעים להם.... קרא עוד

צור קשר
  • מכון ויצמן למדע
  • המחלקה להוראת המדעים - כימיה ותעשייה
  • הרצל 234
  • רחובות
השאירו לנו הודעה

עיצוב: לירן פתימר תכנות: אייל קרפל
מכון ויצמן למדע כל הזכויות שמורות © 2016.